کانون گفت‌وگو برای گسترش و ترویج دیالوگ فعالیت می‌کند.

گزارش کارگاه پرورش راهنما 1403

مقدمه

کارگاه پرورش راهنمای گفت‌وگو، در سال 1403 در کانون گفت‌وگو برگزار شد. این کارگاه فرصتی برای گردهمایی افرادی بود که علاقه و دغدغه‌مندی به گفت‌وگو را در دل دارند و به دنبال یادگیری و توسعه مهارت‌های خود در این زمینه هستند.

هدف کارگاه

هدف اصلی این کارگاه، پرورش تسهیلگرانی است که توانایی برقراری گفت‌وگوهای مؤثر را در خانه‌ها، مدارس و جوامع مختلف داشته باشند. این تسهیلگران نه تنها قادر خواهند بود ارتباطات مثبت و سازنده ایجاد کنند، بلکه در مواقع بحران نیز می‌توانند به تسهیل تعاملات و گفت‌وگوهای چالش‌برانگیز کمک کنند.

ساختار و مدت زمان کارگاه

کارگاه پرورش راهنما با ساختاری جامع، در حدود 100 ساعت برگزار شد. این دوره در سه بخش تقسیم‌بندی شده بود:

  1. بخش اول:
    پنج‌شنبه و جمعه‌های 21 و 22 تیر و 4 و 5 مرداد 1403
  2. بخش دوم:
    پنج‌شنبه و جمعه‌های 8 و 9 و 22 و 23 شهریور 1403
  3. بخش سوم:
    پنج‌شنبه و جمعه‌های 3 و 4 و 10 و 11 آبان 1403

این برنامه زمان‌بندی امکان یادگیری تدریجی، تمرین عملی و تعمیق مهارت‌های شرکت‌کنندگان را فراهم کرد.

راهنماهای کارگاه

تسهیلگری این کارگاه بر عهده خانم ها هما هاشمی و مژده هنری، از راهنماهای با تجربۀ کانون گفت‌وگو بود. این دو نفر با بهره‌گیری از دانش و تجربه خود، فضای آموزشی تعاملی و پویایی را برای شرکت‌کنندگان فراهم کردند. راهنماها تلاش کردند با ترکیب نظریه و عمل، شرکت‌کنندگان را به سمت کسب مهارت‌های عملی تسهیلگری هدایت کنند.

کارگاه پرورش راهنمای گفت‌وگو نمونه‌ای از تلاش‌های هدفمند کانون گفت‌وگو برای ترویج فرهنگ تعامل و ارتباط سازنده در جامعه بود. این دوره به شرکت‌کنندگان کمک کرد تا علاوه بر یادگیری مفاهیم و مهارت‌های اساسی، به عنوان سفیران گفت‌وگو در محیط‌های مختلف عمل کنند و نقش مؤثری در ایجاد و تسهیل ارتباطات سازنده و مثبت ایفا نمایند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.