کانون گفت‌وگو برای گسترش و ترویج دیالوگ فعالیت می‌کند.

دورهمی راهنماهای کانون گفت‌وگو در بهمن ماه

در روزهای اخیر، مدتی سکوت کردیم، نه چون حرفی نداشتیم، نه از سر بی‌سخنی، بلکه از آن‌رو که برخی تجربه‌ها و دردها، پیش از هر توضیح و تحلیلی، نیازمند شنیده‌شدن‌اند.

روز شش بهمن جمعی از راهنماهای کانون گفت‌وگو گرد هم آمدیم تا درباره حال‌وهوای این روزها گفت‌وگو کنیم؛ نشستی با محوریت گفتن، شنیدن و شنیده‌شدن در فضایی آرام و محترمانه. هدف این گردهمایی، ایجاد امکان بیان تجربه‌ها و احساسات، تقویت همدلی و یادآوری ضرورت مراقبت از پیوندهای انسانی در روزهایی بود که همچنان در جریان‌اند.

در این نشست، تلاش شد گفت‌وگو به معنای دقیق آن محقق شود: شنیدنِ فعال، مکث پیش از پاسخ، احترام به تفاوت روایت‌ها و توجه به تجربه زیسته افراد. این دورهمی بار دیگر نشان داد که گفت‌وگو، پیش از هر چیز، شیوه‌ای برای انسانی‌تر زیستن و حفظ مسئولیت‌پذیری جمعی است.

ما همچنان در این مسیر حضور داریم؛ آرام و متعهد، با احترام به آنچه گذشته و آنچه هنوز ادامه دارد. در کنار یکدیگر گفتیم، شنیدیم و شنیده شدیم؛ و بر این باوریم که راهِ پیش رو، راهِ ادامه دادن است—با امید و با همراهی مخاطبان و همراهان این مسیر.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.